Detailed Working Agenda | DME Forum

Morning: robust and interactive discussions on the state of mission engineering in the digital enterprise. **Afternoon**: hands-on demos using select software plus opportunity to have one-on-one discussions.

time	session	lead	notes
8:00 AM	Registration, breakfast	Lyon	
8:50	Welcome	MC	10 min, welcome and safety briefing
9:00	Keynote	Varies by location	no more than 25 minutes, intent is to build sense of urgency about mission engineering in the digital enterprise
9:25	transition	MC	10 min
9:35	Panel 1. Using persistent mission models to compress delivery cycles (integrating the mission into early lifecycle stages, e.g., design, using digital models)	MC	65 min total: ~5 min intro, 55-65 min discussion MC will introduce each speaker with first question to that speaker
10:40	break	Lyon	10-min break, snacks available at 10:30?
10:55	Panel 2: Streamlining operations and analysis (incorporating digital mission models in later lifecycle stages including testing and training)	MC	65 min total, same form as Panel 1
12:00	lunch	Lyon	60 min, move to food room
1:00 PM	Workshop overview	Reicher	10 min, flow of afternoon is loosely mapped to lifecycle.
1:10	Concept development with STK and ModelCenter	Reicher, Phoenix	20 min
1:30	Requirements analysis with ModelCenter and SysML	Reicher, Phoenix	30 min
2:00	Design and engineering with STK and ANSYS	Reicher, ANSYS	30 min
2:30	break	Lyon	10-min break
2:40	Test and evaluation with RT Logic Channel Sim	RT Logic	15 min
2:55	Training with STK SOLIS	Reicher, ASI	25 min
3:20	Operations with STK and ANSYS	Reicher, ANSYS	30 min
3:50	Future tools: behavior modeling with STK and Cameo		~40 min
4:30 PM	Forum concludes		

Planning document not intended for public distribution. Afternoon times are for flow and planning only, specific times may vary.